Få hjälp att förstå och utveckla din hunds beteende

Hej på er! Jag skulle faktiskt vilja ta upp och prata om ett rätt så intressant och ganska så viktigt ämne nu idag i det här inlägget på min blogg. Jag har ju haft en hel del problem och bekymmer som sagt angående hur jag ska göra med min hund som verkligen inte kunnat bete sig! Ja jag älskar min hund mer än något annat, men ibland så orkade jag verkligen inte! Och varför gjorde jag inte det? Jo, han tuggade sönder i princip allt jag hade! Alla mina kläder! Mina skor, mina gästers skor. Allt i princip blir söndertuggat! Jag blev så himla less på det här, så jag tog kontakt med ett företag och en firma som heter Salong Hårlänken.

Salong Hårlänken är då alltså ett företag och en firma som ägs och drivs av Helén Kjellander som är en utbildad och erfaren hundtränare. Helén hjälpte mig med att förstå mig på min hunds beteende och hjälpte med att träna upp min hund och ändra på hundens beteende. Jag är så himla tacksam och glad över att jag då alltså tog hjälp av Helén och hennes företag som hjälpte med att lösa våra problem! Nu är inte längre folk rädda för att komma hem till mig och behöver inte längre ställa av sina skor och saker utan vågar nu lämna dem fritt i hallen igen. Jag är så glad att jag tog hjälp av Helén och fick hjälp av henne med detta! Är så himla tacksam!