En underbart skön fotmassage

Hello på er. Ni är så fina individer som kommenterar positiva kommentarer och har god ton i kommentarsfältet. Tack så mycket för det. Jag har länge letat efter någon som utför bra fotvård i Mörrum och jag har hittat en salong vid namn Himla Fötter. Detta är kanske ingenting som folk egentligen behöver veta men jag går ofta mycket på dagarna. På morgonen går jag i ca en timme och samma sak gäller på eftermiddagen, så det blir några steg om dagen och det tar på fötterna i längden.

Jag ska vara ärlig och säga att jag har testat på andra företag som tar hand om fötter men Himla Fötter har den bästa fotvård i Mörrum, utan tvekan. Jag valde att ta en fotmassage då mina fötter är väldigt ömma och det var riktigt skönt ska jag säga. Går ni mycket, springer eller något annat då ni använder era fötter så rekommenderar jag att gå och ta en fotmassage. Har ni andra problem med era fötter så erbjudet Himla Fötter fotvård i Mörrum för de flesta sorters fotproblem. Inte med att hon erbjöd en sådan bra fotmassage utan hon var riktigt trevlig och lätt att prata med vilket var skönt eftersom det inte blir stelt och tråkigt.

Nu känns mina fötter friska igen så nu kan jag gå på ännu längre promenader och andas in den friska luften. Tycker ni om att vara ute och gå och vart brukar ni gå då? Går ni i stan, skogen eller kanske stranden? Mitt favoritställe är skogen eftersom allt stadsljud är borta och man hör skogens vackra lugn. Kommentera gärna och glöm inte att vara trevliga och snälla mot varandra!