Mår mycket bättre!

Hej! Jag skulle vilja prata lite om och berätta något som jag finner intressant idag! Det är så här att jag skulle vilja prata lite om Kiropraktorcenter Pilfalck. Har någon av er hört talas om Kiropraktorcenter Pilfalck och känner till vad Pilfalck hjälper till med? Det här är i alla fall ett företag som ägs och drivs av en man som då heter så mycket som Håkan Pilfalck som är en utbildad och erfaren Kiropraktor, dessutom en mycket duktig sådan!

Jag har ju länge använt en hel del åtsittande kläder i form av korsetter med mera då jag ju ställer upp på en hel del modellfotografier. Jag har dessutom nästan alltid väldigt höga klackskor och klackar som inte är att leka med. Jag har ramlat under gången i dessa skor ett x antal gånger, och vissa gånger skadar jag mig mer än andra. Även om det inte är ytligt tydliga och grova skador så skadar jag mig och min kropp får gå med om en hel del som den egentligen inte borde. Jag kom i kontakt med Håkan Pilfalck och hans företag och tog hjälp av honom efter att jag skadat ryggen i ett fall. Jag var väldigt öm och nästan orörlig, men tack vare Håkan och hans hjälp med hans behandlingar, så mår jag nu så himla mycket bättre! Vill verkligen tacka honom för detta, och tipsa alla er där ute med några som helst skador eller fysiska besvär, att besöka Håkan! Det är så himla värt det! Tack för mig och för ni läste ända hit och ville höra om min upplevelse! Vi hörs snart!